Advokat søges? Vi finder din advokat for dig

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en advokat pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Har du brug for juridisk rådgivning, hjælp til at løse en tvist, eller brug for at finde en advokat til at stå for de juridiske problemstillinger ifm. din virksomhed? Advokat.prisberegning.dk er et godt sted at starte.

Med vores samlede gratis service kan du nemlig hurtigt og nemt få kontakt til en kompetent advokat fra et lokalt advokatfirma. Som en ekstra service leverer vi endda en vejledende pris på din opgave, før dit møde, så du er godt forberedt.

Beregn en pris og få et gratis møde

Med vores gratis service kan du hurtigt og nemt blive sat i kontakt med et advokatfirma fra dit eget lokalområde - sådan gør du:

  1. Indtast din opgave i beregneren øverst på siden.
  2. Vælg ‘Ja tak, kontakt mig gerne’ i beregneren.
  3. Vi modtager dine oplysninger og finder en advokat, der matcher dine behov, og som befinder sig tæt på dig.
  4. En medarbejder fra advokatfirmaet kontakter dig og arrangerer mødet med dig ud fra dine ønsker om dato og tidspunkt.

Dit møde er naturligvis helt uforpligtende - du betaler ikke noget for mødet, og du er helt fri til at takke nej til advokatens tilbud, hvis mødet ikke lever op til dine forventninger.

Om advokaten vi finder til dig

Vi samarbejder med advokater og advokatfirmaer over hele landet. Du vil derfor altid blive matchet med en advokat fra dit eget lokalområde.

Advokaterne vi samarbejder med er kompetente, autoriserede advokater, som har erfaring med mange forskellige opgavetyper, og som er i stand til at hjælpe vores brugere, uanset hvilken problemstilling henvendelsen handler om.

Et andet krav til samarbejdet er, at advokaterne og advokatfirmaerne har konkurrencedygtige priser, som er overkommelige for størstedelen af danske privatpersoner.

Du kan læse mere om Advokat.prisberegning.dk her

advokat.prisberegning.dk