Advokat til familieret

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en advokat pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

De fleste familier får heldigvis aldrig brug for en advokat. Men skulle man stå i en situation, som ikke kan løses uden hjælp, er en familieadvokat værdifuld.

Ofte vil en familieadvokat være nyttig under en skilsmisse, der er præget af stridigheder, hvor der er eksempelvis er uenighed om forældremyndigheden. En advokat kan også hjælpe i forbindelse med dødsfald, hvor nogle vigtige spørgsmål skal afgøres. Men en advokat kan også hjælpe din familie ved at komme problemerne i forkøbet - eksempelvis når der skal skrives testamente eller udarbejdes en ægtepagt.

Hvad koster en familieadvokat? Få svaret her med vores online prisberegner:

Bare indtast din opgave og din mailadresse i beregneren, så sender vi dig din vejledende pris på hjælp fra en familieadvokat med det samme.

Sådan bruger du prisberegneren

Hvad kan en familieadvokat hjælpe med?

  • Ægtepagter og skilsmisser - udarbejdelse af ægtepagter før et ægteskab og hjælp ved uenigheder og tvister ifm. en skilsmisse.
  • Forældremyndighed - sager, hvor der er uenighed om forældremyndighed (eks. p.g.a. skilsmisse), eller sager om tvangsfjernelse mm.
  • Testamenter og børnetestamente - rådgivning og udarbejdelse af testamenter.
  • Arvesager og arvestrider - hjælp til opgørelse og deling af dødsbo, samt rådgivning og hjælp til tvister mellem arvinge.
  • Lejeret - rådgivning til private lejere, der er blevet opsagt eller ønsker at opsige en lejebolig.

Læs mere om advokatopgaverne her: Opgavebeskrivelser

Få et gratis møde med en familieadvokat

Som en gratis service til vores brugere, tilbyder vi dig at hjælpe med at finde en dygtig advokat med speciale i familieret.

Advokaten, som vi formidler kontakt til, er en af vores faste samarbejdspartnere. Vi samarbejder kun med kompetente, autoriserede advokater, som har den fornødne erfaring og ekspertise til at hjælpe vores brugere med deres sager.

Vi sørger for at sætte dig i kontakt med en advokat fra dit eget lokalområde - du behøver bare indtaste din opgave i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger, så sørger vi for at kontakte dig snarest muligt.

Læs mere om dit gratis møde her

advokat.prisberegning.dk