Advokat til køb eller salg af erhvervsejendom

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en advokat pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Uanset om du er køber eller sælger af en erhvervsejendom, kan det være en god idé at få hjælp fra en advokat til at researche og forberede købet eller salget samt til at udarbejde vandtætte, klare og specialtilrettede aftaledokumenter.

Køberrådgivning

Som køber af en erhvervsejendom er det særligt vigtigt, at du er helt sikker på, at ejendommen opfylder dine behov, samt at ejendommen er en god investering.

Ifm. købet af en erhvervsejendom vil advokaten typisk gennemgå og rådgive dig ang.:

  • Købsaftalens udformning og indhold
  • Tingbogsattesten
  • Servitutter og deklarationer, der kan have fremtidige konsekvenser for din brug af ejendommen
  • Ejendomsdatarapporten
  • Grundejer- eller ejerforeningens vedtægter og lokal- eller kommunalplaner, som kan have konsekvenser for brugen af ejendommen
  • Tilstandsrapporten, elinstallationsrapporten, energimærket
  • Forsikringer o.l.
  • Finansiering og økonomi

Advokatens primære opgave som rådgiver, er at sikre, at du ikke bliver overrasket senere hen, samt at du ikke investerer i et dårligt køb.

Sælgerrådgivning

En advokat kan være en stor hjælp for sælgeren af en erhvervsejendom ifm. kommunikationen med køber og vurderingen af diverse dokumenter og attester.

En advokat kan gennemgå og kontrollere kvaliteten og rigtigheden af oplysningerne i købsaftalen og dennes bilag, tilstandsrapporten, elinstallationsrapporten, ejerskifteforsikringen og andre aftaledokumenter og rapporter.

En advokat kan desuden hjælpe dig med at sikre ansvarsfrihed ifm. fejl og mangler, rådgive dig angående økonomiske spørgsmål, eksempelvis indfrielsen af dit lån eller gældsovertagelse.

Aftaledokumenter

Advokaten kan rådgive dig om aftaledokumenter - altså købsaftalen, refusionsopgørelsen, skøde osv., uanset om du er køber eller sælger af erhvervsejendommen.

Advokaten vil kunne gennemgå alle aftaler og sørge for, at alt er som det skal være, og at alle aftaler er rimelige og nedfældet klart og korrekt.

Advokaten kan også selv udfærdige aftaledokumenter til brug under købet af ejendommen. Dette er særligt tilrådeligt, hvis der er særlige betingelser for købet, eller specielle vilkår, som aftalen skal tage højde for.

← Tilbage til oversigten

advokat.prisberegning.dk