Advokat til lejeret

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en advokat pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

En advokat kan både hjælpe dig som lejer og som privat udlejer, hvis du oplever problemer ifm. opsigelsen af et lejemål.

Lejeloven er en omfattende lovtekst, og en advokat kan give dig det fulde overblik over dine lovmæssige muligheder.

Når du er blevet uretmæssigt opsagt

Er du blevet opsagt af din udlejer, så er der en god chance for, at du er blevet uretmæssigt opsagt. Du er nemlig i den grad beskyttet af lejeloven som lejer, uanset om der er tale om privat udlejning, et lejemål i en boligforening eller lignende.

Er du blevet uretmæssigt opsagt, er det en god idé at rådføre sig med en advokat for at få overblik over det næste skridt, du skal tage. Det kan nemlig være svært at navigere i lejeloven, og det er ikke alle, det falder naturligt at tage konflikten op uden en fagperson, der står bag sig.

Advokaten kan stå for kommunikationen med din udlejer, og skulle det komme så vidt, kan advokaten repræsentere dig, hvis du vælger at tage sagen i retten.

Når du gerne vil opsige din lejer

Som udgangspunkt er du ikke fordelagtigt stillet, hvis du som privat udlejer vil opsige din lejer. Der skal nemlig være en rigtigt god grund til at opsige en lejer - og at du selv vil flytte tilbage til din bolig er ofte ikke grund nok.

Typisk skal lejeren have misligholdt lejekontrakten, for at du kan opsige ham eller hende.

Derfor kan man få brug for en advokat, når man vil opsige sin lejer. En advokat kan rådgive dig om dine muligheder, og skal sagen for retten, kan advokaten forberede sagen og repræsentere dig under retssagen.

← Tilbage til oversigten

advokat.prisberegning.dk