Advokat - Priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en advokat pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Prisen på en advokat afhænger af opgaven, som advokaten skal hjælpe dig med. Simpel rådgivning vil typisk koste mindre end et civilt søgsmål. Grunden til dette er tiden, som advokaten skal bruge på din sag, og indsatsen, der kræves fra advokatens side.

Her på Advokat.prisberegning.dk kan du hurtigt og nemt få indblik i prisniveauet på din advokatopgave:

  1. Vælg din opgave i beregneren øverst på siden, og indtast de relevante oplysninger.
  2. Indtast din mailadresse og klik på ‘Beregn prisen’.
  3. Du får din vejledende pris på hjælp fra en advokat pr. mail med det samme.

Du kan finde en grundigere vejledning her

Hvilke opgaver udfører en advokat?

  • Juridisk rådgivning til private - det kunne være ifm. en nabostrid, en forældremyndighedssag, en arvesag, boligkøb, gæld, konkurs eller lignende.
  • Juridisk rådgivning til erhverv - nogle eksempler kunne være ved ansættelser, køb af erhvervsejendomme, skatteretslige spørgsmål, gæld, inkasso, konkurs mv.
  • Udarbejdelse af juridisk bindende dokumenter - eks. entreprisekontrakter, ansættelseskontrakter, testamenter, overdragelsespapirer mv.
  • Retssager og voldgift - advokater kan forberede en sag, der skal for retten og være en privatpersons eller en virksomheds repræsentant under en retssag eller forhandling.
  • Ejendomsadministrator - ofte vælger udlejningsejendomme at antage en advokat til at være ejendomsadministrator p.g.a. de mange love og regler, man skal ajourføre sig med inden for den branche.

Få et gratis møde med en advokat

Har du brug for hjælp fra en advokat, så kan du med fordel benytte dig af vores gratis tilbud til vores brugere:

Vi tilbyder at hjælpe dig med at få kontakt til en dygtig advokat fra dit lokalområde, som har tid og mulighed for at mødes med dig og tale om dine behov for advokathjælp.

Mødet er gratis for dig, og ønsker du ikke at gøre brug af advokatens tilbud, så er du velkommen til at takke nej efterfølgende.

For at få dit gratis møde behøver du bare at beregne en pris på din opgave med vores beregner og afkrydse feltet, der indikerer, at du er interesseret i et møde - så sørger vi for resten.

Læs mere om vores gratis service her

advokat.prisberegning.dk