advokat alarm arkitekt el garage gartner gulv isolering kloak koekken maler murerplastik prisberegning revisor advokat tag terrasse tilbygning typehus vindue vvs

Prisen på en advokat afhænger af opgaven, du gerne vil have løst. Mere komplicerede opgaver tager længere tid, og så koster advokatens hjælp mere. Andre opgaver er et spørgsmål om rådgivning og en mindre arbejdsindsats fra advokatens side, og så er opgaven billigere.

Med vores online prisberegner kan du hurtigt og nemt beregne priser på de mest søgte advokatopgaver.

Bare indtast din opgave sammen med dine kontaktoplysninger, så får du at vide, hvad en advokat koster med det samme - vi sender nemlig din advokatpris pr. mail.

Du kan finde en vejledning til vores prisberegner her

Disse advokatopgaver kan du beregne priser på

  • Familieadvokat: Ægtepagt, skilsmissesager, testamenter, børnetestamenter, forældremyndighedssager, dødsboer, arvesager, bodeling, gæld og konkurs, særeje, lejeret.
  • Erhvervsadvokat: Lejeret, ansættelser og kontrakter, køb og salg af virksomhed, ophavsret, konkurrenceret, erhvervsret, gæld og konkurs, skatteret, fast ejendom.
  • Boligadvokat: Fast ejendom og køb af bolig, byggeri (entrepriseret), erstatningssag.

Du kan finde beskrivelser af disse opgaver her: Advokatopgaver

Få et gratis møde med en advokat

Har du brug for hjælp og rådgivning fra en advokat, så kan du med fordel benytte dig af vores gratis service:

Når du beregner en pris på advokathjælp med vores online beregner, har du muligheden for at afkrydse et felt, der indikerer, at du er interesseret i et gratis møde med en advokat.

Vi formidler kontakten til en advokat fra dit nærområde helt gratis. Dit møde med advokaten, hvor I diskuterer dine behov, koster heller ikke noget og er ganske uforpligtende.

Vi samarbejder med advokater og advokatfirmaer over hele landet og kan derfor hjælpe dig med at finde en dygtig advokat stort set uanset, hvor du bor.

Du kan læse mere om Advokat.prisberegning.dk her