advokat alarm arkitekt el garage gartner gulv isolering kloak koekken maler murerplastik prisberegning revisor advokat tag terrasse tilbygning typehus vindue vvs

Hvad koster en advokat til en skilsmisse? Prøv vores online prisberegner og få din pris pr. mail med det samme!

Det er ikke alle der har behov for en skilsmisseadvokat, når de skal skilles. Mange vil være i stand til at forhandles sig frem til en løsning, der er tilfredsstillende for begge parter, for derefter selv at gennemføre skilsmissen hos Statsforvaltningen.

Men hvis man har svært ved at tale sammen eller forhandle sig frem til en løsning, så kan man få brug for hjælp til at løse uenigheder eller måske endda for at gå rettens vej. Til dette vil man typisk få brug for en advokat.

Hvordan beregner man en pris på hjælp fra en skilsmisseadvokat? Find en vejledning her.

Hvad indebærer en skilsmisse?

  • Evt. en separation og forhandling af vilkår herfor.
  • Selve skilsmissen og forhandling af vilkår herfor.
  • Bodeling.
  • Afgørelse af forhold vedr. børnene - hvor skal deres primære bopæl være, hvordan fordeles tiden, børnebidrag og evt. forældremyndighedsspørgsmål?

Få et gratis og uforpligtende møde med en advokat

Har du brug for advokathjælp ifm. din skilsmisse, så har du her på siden muligheden for at få kontakt til en dygtig, lokal advokat.

Når du beregner en pris og samtidig sætter kryds ved “Jeg vil gerne kontaktes ang. et gratis møde”, så sørger vi for, at du bliver kontaktet af et advokatfirma fra dit lokalområde.

Vi samarbejder med advokater i hele landet. Vi samarbejder kun med kompetente advokater, der har konkurrencedygtige priser, og som har den rette erfaring til at kunne hjælpe vores brugere med deres juridiske problemstillinger.

Vil du vide mere om vores gratis service? Klik her