Erhvervsadvokat - Online pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en advokat pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Hvad koster advokathjælp til din virksomhed? Brug vores online prisberegner og få en pris på hjælp fra en erhvervsadvokat nu!

Prisberegneren er hurtig, nem og helt uforpligtende at anvende: Indtast din opgave i beregneren sammen med din mailadresse, så får du straks din vejlendede advokatpris pr. mail. Du er velkommen til at beregne flere priser, hvis du har behov for dette.

Du kan finde en vejledning til din brug af prisberegneren her: Vejledning

Advokathjælp til din virksomhed

  • Hjælp ifm. ansættelser: Aftaledokumenter (kontrakter) og håndtering af konflikter og tvister. Erhvervsadvokaten kan eksempelvis hjælpe dig, hvis der opstår en konflikt ifm. med en opsigelse, eller udarbejde ansættelseskontrakter for dig.
  • Entrepriseret: Erhvervsadvokaten kan hjælpe dig med at udarbejde kontrakter ifm. et byggeri samt hjælpe dig, hvis der opstår konflikter under eller efter byggeopgaven.
  • Fast ejendom: Køber- eller sælgerrådgivning ifm. en erhvervsejendom.
  • Gæld og konkurs: Advokaten kan hjælpe dig på flere forskellige måder, hvis din virksomhed kommer i økonomiske vanskeligheder, heriblandt ved at skabe overblik over situationen, eller ved hjælp til at søge om rekonstruktion eller erklære virksomheden konkurs.
  • Køb eller salg af virksomhed: Rådgivning ifm. køb eller salg af virksomhed, heriblandt gennemgang af virksomhedens regnskaber, due diligence, rådgivning ang. skatteregler, overtagelse af ansatte mv.
  • Lejeret: Rådgivning til lejer eller udlejer ifm. opsigelse af lejemål og lejekontrakter samt hjælp ifm. udlejningstvister.
  • Ophavsret: Hjælp til aftaledokumenter ifm. ophavsrettigheder (copyright), og hjælp til konflikter, der er opstået på baggrund af ophavsretten.

Du kan finde mere information om de enkelte advokatopgaver her

Få et gratis møde med en erhvervsadvokat

Som en gratis service til vores brugere, kan du også få hjælp til at finde en erhvervsadvokat i dit eget lokalområde, som kan mødes med dig og diskutere din problemstilling.

Advokaten, som vi formidler kontakt til, er en af vores samarbejdspartnere - en autoriseret, kompetent erhvervsadvokat, der gerne vil møde nye mulige klienter.

For at få dit gratis møde, behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i beregneren sammen med din opgave, og markere, at du gerne vil kontaktes mhp. at arrangere et møde.

Vi sørger herefter for at finde en advokat nær dig, som kontakter dig snarest muligt.

Du kan læse mere om vores gratis service her: Om os

advokat.prisberegning.dk