Free cookie consent management tool by TermsFeed Find en skilsmisseadvokat | København - Sjælland - Jylland - Fyn

Find en skilsmisseadvokat

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en advokat pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Har du behov for råd og vejledning ifm. din skilsmisse, eller har du brug for hjælp fra en skilsmisseadvokat til at få afgjort en tvist med din tidligere partner? Advokat.prisberegning.dk er et godt sted at starte.

Vi tilbyder nemlig at hjælpe dig med at finde en skilsmisseadvokat fra dit eget lokalområde og sørge for, at du får et gratis og uforpligtende møde sat i stand. Sådan gør vi:

  1. Du indtaster din opgave og dine kontaktoplysninger i beregneren øverst på siden og vælger valgmuligheden, der indikerer, at du gerne vil have et gratis møde.
  2. Vi finder den rette skilsmisseadvokat og videreformidler dine oplysninger til denne.
  3. En medarbejder fra advokatfirmaet sørger for at kontakte dig med henblik på at aftale tid og sted for mødet - mødet vil finde sted på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Denne service er helt gratis for dig. Efter mødet kan du frit vurdere, om du ønsker at benytte advokatens tilbud om hjælp til din skilsmisse.

Læs mere om dit gratis møde her

Vi samarbejder med skilsmisseadvokater i hele landet

Vi samarbejder med skilsmisseadvokater i hele Danmark. Det betyder, at du kan få sat et møde i stand med advokat fra dit eget lokalområde, uanset om du bor i Storkøbenhavn, på Sjælland, Fyn, i Jylland eller på en af øerne.

På den måde sikrer vi os, at det fremtidige samarbejde med advokaten har de absolut bedste vilkår.

Vi samarbejder kun med kompetente, autoriserede skilsmisseadvokater, der har de rette forudsætninger for at hjælpe vores brugere. Som et ekstra krav forventer vi, at vores samarbejdspartnere har konkurrencedygtige, realistiske priser at tilbyde vores brugere.

Du får en vejledende pris før dit gratis møde

For at sikre os, at du er så forberedt som muligt før dit advokatmøde, sender vi en vejledende pris på advokathjælp til din skilsmisse pr. mail. På den måde kan du, allerede før du mødes med skilsmisseadvokaten, få indblik i prisniveauet på advokatopgaven.

Prisen, vi sender, er en vejledende pris - det betyder, at det ikke er en faktisk pris på din opgave, men i stedet et priseksempel, der viser dig det generelle prisniveau.

Den faktiske pris kan både være billigere og dyrere end den vejledende pris.

Du kan læse mere om vores prisberegner og din vejledende pris her

advokat.prisberegning.dk