Free cookie consent management tool by TermsFeed Om os | Advokat.prisberegning.dk

Om Advokat.prisberegning.dk

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en advokat pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Advokat.prisberegning.dk er en online portal for danske forbrugere og virksomheder, som er interesserede i at beregne priser på advokatopgaver og/eller få kontakt til en dygtig advokat.

Advokat.prisberegning.dk er en del af Prisberegning.dk, som driver en række fagspecifikke hjemmesider, som du kan få overblik over her:

Alle vores beregningshjemmesider

Om Prisberegning.dk

Prisberegning.dk A/S er en kundeformidlingsvirksomhed, der har specialiseret sig i at skabe kontakt mellem danske internetbrugere og fagpersoner og firmaer. Med vores mødeservice kan brugerne på en hurtig og nem måde indhente et tilbud på deres opgave, og fagpersonerne får en stabil løsning til at møde nye kundeemner og få opgaver i hus.

Vi har været i formidlingsbranchen siden 2006 og har hjemme på Amager i København - vores kunder og brugere befinder sig dog over hele landet.

Vores mødeservice er gratis for brugeren

I forbindelse med din prisberegning tilbyde vi at sætte dig i kontakt med en advokat, som du kan mødes med og diskutere din opgave - dette er en gratis og uforpligtende service.

Det betyder, at du ikke betaler noget for mødet, og at du ikke forpligter dig til at benytte advokatens ydelse efter mødet. Går mødet ikke som forventet, så er du helt fri til at takke nej til advokatens ydelse.

Sådan får du et gratis møde med en advokat

  1. Beregn en pris på den relevante advokatopgave med beregneren øverst på siden.
  2. Afkryds i denne forbindelse feltet, der indikerer, at du er interesseret i et møde.
  3. En medarbejder fra et advokatfirma i nærheden af dig sørger for at kontakte dig med henblik på at arrangere et personligt møde.

Besøg Prisberegning.dk og beregn priser på andre opgaver

Har du andre opgaver, du gerne vil have beregnet priser på, så kan du med fordel besøge Prisberegning.dk og få overblik over alle vores beregnere.

Alle vores prisberegnere er helt gratis og uforpligtende at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser, som du har lyst til.

Besøg Prisberegning.dk - Klik her

advokat.prisberegning.dk