advokat alarm arkitekt el garage gartner gulv isolering kloak koekken maler murerplastik prisberegning revisor advokat tag terrasse tilbygning typehus vindue vvs

På Advokat.prisberegning.dk kan du finde information og beregne priser på advokatopgaver - men du kan også få hjælp til at finde en advokat.

Vi tilbyder, som en gratis service, at arrangere, at du mødes med en advokat, så I kan diskutere din problemstilling.

Er det det samme som gratis rådgivning?

Nej. Konkret rådgivning er advokatens måden at tjene til dagen og vejen. Vi tilbyder en nem måde at få kontakt til en advokat og at få en konkret pris på advokatens ydelse - priserne varierer nemlig fra advokat til advokat.

Hvad sker der til mødet?

Til mødet får du muligheden for at forklare din problemstilling for advokaten. Advokaten vil evt. foreslå nogle fremgangsmåder alt efter dit problem eller dine behov. Derudover får du og advokaten også muligheden for at se hinanden an. Det er vigtigt, at du som klient føler dig godt tilpas og tryg ved advokaten.

Hvem er advokaten, jeg får et møde med?

Advokaten er en af vores samarbejdspartnere - vi samarbejder med dygtige, erfarne advokater over hele landet, som har mulighed for og lyst til at mødes med potentielle klienter.

Vi samarbejder kun med kvalificerede, kompetente advokater og advokatfirmaer. Du vil altid blive sat i kontakt med en advokat fra dit eget lokalområde.

Hvad sker der efter mødet?

Efter mødet bestemmer du dig for, om du vil takke ja til at benytte advokatens ydelse. Hvis advokaten eller prisen ikke levede op til dine forventninger, så er du helt fri til at takke nej.

Hvordan får jeg et gratis møde?

Du får et gratis møde ved at indtaste din opgave i prisberegneren og afkrydse feltet, der indikerer, at du gerne vil have et møde. Herefter sørger vi for, at du bliver kontaktet af et advokatfirma, som kan arrangerer tid og sted.

Du kan læse mere om Advokat.prisberegning.dk her